Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases ret homenatge als professionals que s'han jubilat enguany

21 de des. 2021
Esta imagen ilustra que: Son Espases ret homenatge als professionals que s'han jubilat enguany

L’Hospital Universitari Son Espases ha celebrat aquest matí la tradicional Festa de Nadal en què s’ha retut homenatge als professionals del Centre hospitalari que s’han jubilat enguany i s’ha condecorat els treballadors que ja fa vint-i-cinc anys que hi treballen. D’aquesta manera, es pretén reconèixer la tasca que han duit a terme i la dedicació que han demostrat. Així mateix, durant la jornada, s’han lliurat els guardons dels concursos nadalencs convocats als centres del Sector Sanitari de Ponent. L’acte de la jornada de la Festa de Nadal de Son Espases ha començat amb una missa oficiada pel pare Llorenç Lladó, tot seguit ha actuat la Coral de l’Hospital i ha finalitzat amb l’entrega de premis dels concursos.

Les persones guardonades en el XXX Concurs de Fotografia han estat Fernando Vega Martínez (primer premi) i Encarnación López Muñoz (segon premi).

El primer premi del XXIX Concurs de Betlems ha estat per al Servei de Pneumologia

–Unitat d’Hospitalització 3M–, i el segon premi ha estat per al Servei de Rehabilitació de l’Hospital General. El Servei de Rehabilitació de Son Espases ha obtingut el primer premi del XII Concurs de Decoració Nadalenca i el segon ha estat per a la Unitat de Convalescència B de l’Hospital General.


Carmen Sevilla, de 9 anys, ha guanyat el primer premi del V Concurs de Dibuix Infantil de l’Hospital i és el que utilitzarà l’Hospital com a postal de Nadal. El segon i el tercer premi han estat per Kristle, de 5 anys, i per Iris, de 7 anys, respectivament.


Enguany, s’ha convocat el primer concurs de Tik Tok, els guanyador del qual han estat la Unitat de Convalescència B i el Servei de Rehabilitació de l’Hospital General.


La Festa de Nadal és un acte tradicional de Son Espases que se celebra cada any amb l’objectiu de fomentar el sentiment de pertinença dels treballadors i, també, per fer un agraïment públic als professionals que han dedicat tota una vida de feina per assolir una sanitat pública i de qualitat.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19