Idioma:
Govern de les Illes Balears
Page
Inici / Transparència / Política de qualitat

Política de qualitat

La nostra política de qualitat té com a finalitat satisfer les necessitats en salut de la població amb l’acompliment dels seus requeriments i amb la resposta a les seves expectatives. Per això, és imprescindible comptar amb personal competent, format i involucrat en la consecució dels objectius i compromès amb l’Hospital i amb la societat. 

Els principis que defineixen la política de qualitat són: 

  • Implantar i mantenir un Sistema de Gestió de Qualitat Integral per a tot el complex sanitari, format per l’Hospital Universitari Son Espases, l’Hospital General, l’Hospital Psiquiàtric i l’Hospital Verge de la Salut, que augmenti la satisfacció tant dels professionals com de la població, i afavorir la continuïtat dels processos assistencials.
  • Mantenir el nivell III d’acompliment, d’acord amb el Decret 46/2012, d’1 de junypel qual es regula el marc de qualitat dels centres, dels serveis i dels establiments sanitaris a les Illes Balears.
  • Assegurar que les activitats segueixen els criteris d’efectivitat, eficiència clínica i innovació, cercar sempre la millora contínua i guanyar la implicació activa dels professionals per aconseguir una major satisfacció dels usuaris.
  • Implantar i mantenir un Sistema de Gestió de Riscos Clínics per millorar la seguretat del pacient, identificar les situacions de risc i impulsar accions per prevenir-les i reduir-les.

El dia 14 de setembre de 2018, el Servei de Farmàcia s’ha adherit a aquesta política de qualitat, s’ha compromès a vetlar pel seu acompliment i a integrar-la al seu sistema de gestió de qualitat.

El dia 6 de maig de 2019, el Servei d'Hematologia i Hemoteràpia s’ha adherit a aquesta política de qualitat, s’ha compromès a vetlar pel seu acompliment i a integrar-la al seu sistema de gestió de qualitat.

El dia 1 de juny de 2019, el Servei de Microbiologia s’ha adherit a aquesta política de qualitat, s’ha compromès a vetlar pel seu acompliment i a integrar-la al seu sistema de gestió de qualitat.

El dia 12 de juliol de 2022, la Unitat 3D s’ha adherit a aquesta política de qualitat, s’ha compromès a vetlar pel seu acompliment i a integrar-la al seu sistema de gestió de qualitat.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19