Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases s'adhereix al Manifest «¿Dónde están ellas?» del Parlament Europeu

16 de set. 2021
Esta imagen ilustra que: Son Espases s'adhereix al Manifest «¿Dónde están ellas?» del Parlament Europeu

L’Hospital Universitari Son Espases, juntament amb l’Hospital Universitari Son Llàtzer, l’Hospital Comarcal d’Inca, l’Hospital de Manacor, l’Hospital Mateu Orfila (Menorca), l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera i l’Hospital Sant Joan de Déu Palma-Inca -pertanyents a la Xarxa Sanitària de Responsabilitat Social Corporativa- s'ha adherit al Manifest «¿Dónde están ellas?» del Parlament Europeu. La signatura s’ha duit a terme en el Congrés d’Hospitals que té lloc aquests dies a la ciutat de Màlaga.

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, juntament amb la directora de l’Oficina del Parlament Europeu, María Andrés, i la presidenta de la Xarxa Sanitària de Responsabilitat Social Corporativa, Ana María Díaz-Oliver, ha assistit a la signatura del manifest «¿Dónde están ellas?», emmarcada en el cinquè objectiu de desenvolupament sostenible definit com Igualtat de Gènere. El manifest pretén impulsar la igualtat de gènere en les organitzacions i augmentar amb això la visibilitat de les dones en conferències i debats.

També han estat presents a la signatura el director del Servei de Salut, Juli Fuster; el gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, Pep Pomar, i el gerent de l'Hospital Universitari Són Llàtzer, Xisco Marí.

El compromís que han adquirit els hospitals que pertanyen a la Xarxa Sanitària de Responsabilitat Social Corporativa és donar visibilitat a la participació de les dones en la formació continuada, conferències i debats com a ponents, així com promoure, encoratjar i animar les dones, especialment les més joves i les que tenen algun tipus de discapacitat, a participar en debats públics, conferències i actes de comunicació.

Els hospitals recolliran anualment el nombre de dones que han estat formadores en els programes de formació continuada. En una segona fase, es donarà la informació de les dones que han estat ponents o moderadores en congressos, jornades, seminaris i tallers.

La Xarxa Sanitària demostra, amb la signatura dels 27 hospitals que de moment s’han adherit al manifest, que el sector sanitari promou la igualtat de gènere mitjançant la participació i el lideratge en simposis, conferències, debats i reunions de persones expertes, perquè les dones intervinguin com a oradores i no es limitin a la presentació de l’esdeveniment, amb l’objectiu de complir així el cinquè objectiu de desenvolupament sostenible definit com Igualtat de Gènere.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19