Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

A l’Hospital s’operaran més de 5.000 pacients durant els mesos d’estiu, 600 pacients més que l’any 2013

19 de juny 2014
Esta imagen ilustra que: A l’Hospital s’operaran més de 5.000 pacients durant els mesos d’estiu, 600  pacients més que l’any 2013

El nombre de llits disponibles variarà en funció de les necessitats de l’Hospital amb relació al nombre d’intervencions. Totes les plantes mantindran la seva activitat, fet que permetrà obrir llits de manera immediata en cas de necessitat.

 L’Hospital Universitari Son Espases ha programat, entre els mesos de juliol i setembre, 165 sessions quirúrgiques més que en el mateix període de l’any passat. En concret, es preveu operar durant aquests mesos més de 5.000 pacients, 600 més que l’any 2013. D’aquesta manera, l’Hospital adequa els recursos a les necessitats assistencials del període estival. Durant els mesos d’estiu, s’acompleixen els torns de vacacions dels professionals i l’activitat assistencial disminueix en general.

Entre el 16 de juliol i el 30 de setembre estan previstes 1.364 sessions quirúrgiques, 165 més que l’any passat.

 

2012

2013

2014

Nombre sessions quirúrgiques

924

1.199

1.364


La xifra de llits disponibles variarà en funció de les necessitats de l’Hospital amb relació al nombre d’intervencions. Totes les plantes de l’Hospital estaran operatives, fet que farà possible obrir llits de manera immediata en cas de necessitat.

Amb aquesta mesura s’aconsegueixen ajustar els recursos disponibles a les necessitats reals de l’Hospital, fet que permet actuar ràpidament sempre que sigui necessari, al mateix temps que s’optimitzen els recursos públics.

L’Hospital Universitari Son Espases disposarà de més llits quirúrgics per atendre l’increment previst de l’activitat quirúrgica. A més, gràcies al bon funcionament de la sectorització, Son Espases compta amb la completa disposició funcional de l’Hospital General, la qual cosa suposa un recurs total de 72 llits mèdics més.

Durant el pla d’estiu es mantindran tots els tractaments dels pacients oncològics, de diàlisis i dels malalts crònics que requereixin una atenció especialitzada.

Increment de l’activitat quirúrgica 

L’any 2013, a l’Hospital Universitari Son Espases s’operaren 19.717 pacients i s’aconseguí un increment en el rendiment dels quiròfans de l’11,4%, fet que va permetre reduir un 30% la llista d’espera quirúrgica.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19