Idioma:
Govern de les Illes Balears
Especialidades
Inici /
ASSISTÈNCIA I TRÀMITS

Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia Infantil

Dades de contacte:

CARTERA DE SERVEIS

Traumatologia de l’infant i de l’adolescent

Inclou tant la patologia traumàtica de l’esquelet axial (raquis) com de les extremitats. Servei experimentat en tot tipus de fractures tant diafisials com articulars, i amb especial interès en les lesions de la placa de creixement.

Patologia del raquis infantil i de l’adolescent

Unitat especialitzada en el tractament de les deformitats en l’infant, tant de l’escoliosi com d’altres deformitats com la cifosi i l’esponsilolistesi. La Unitat té experiència tant en el tractament dels infants petits i en l’ús de mètodes de creixement guiat, com en els tractaments a l’adolescent. També té un fort component investigador amb múltiples publicacions internacionals i premis per idees i desenvolupaments.

Patologia de maluc infantil.

Inclou: malaltia de displàsia del desenvolupament del maluc, malaltia de Perthes, epifisiòlisi de maluc, coxa vara i altres patologies. En el Servei es duen a terme les tècniques més avançades, s’inclouen qualsevol tipus d’osteotomies òssies, tant femorals com acetabulars, així com tècniques de luxació segura i d’osteotomia d’escurçament del coll en l’epifisiòlisi. Experiència en el tractament de seqüeles de la patologia de maluc.

Patologia de genoll i esportiva

Tractament de les lesions de genoll congènites i adquirides, amb reconeguda experiència en el tractament artroscòpic de lesions lligamentoses i en les reconstruccions. També tenim experiència en el tractament amb tècniques artroscòpiques del turmell i del peu.

Patologia del peu

Inclou totes les formes, des de la patologia congènita fins a la relacionada amb el creixement i amb la patologia neuromuscular. Es tracta d’un servei acreditat en el tractament del peu en pinya. Experiència en peu astràgal vertical i peu en serpentina. Pioners, en l’àmbit internacional, en el desenvolupament de tècniques miniinvasives en el tractament del peu cavus varus.

Patologia de membre superior

Inclou patologia congènita, traumàtica i adquirida. Àmplia experiència en malformacions de membres i en patologia neurològica. Comptam amb assessorament extern en les lesions de plexe braquial.

Patologia infecciosa i tumoral

Unitat dedicada al tractament d’infeccions osteoarticulars de l’infant i de condicions tumorals benignes i pseudotumorals. En la patologia tumoral maligna de l’os, treballam conjuntament amb un centre de referència nacional, la qual cosa permet que una part del tractament es pugui desenvolupar en el nostre Hospital.

Patologia neuromuscular amb especial incidència a la paràlisi cerebral infantil

Ens dedicam al tractament integral de l’infant amb lesions neurològiques; cercam, conjuntament amb els rehabilitadors, els mitjans òptims per al millor desenvolupament de l’infant, i utilitzam la cirurgia per facilitar el màxim potencial de funcionalitat d’aquests infants.

NOTÍCIES

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19